Energia tahionică {Ⅱ}

Partea a Ⅱ-a din energia tahionică. Cum ziceam, o să „prezint” niște produse care, cică, folosesc energia tahionică pentru a echilibra energia spirituală. Saitul tahion.ro îndrumă spre Planet-Tachyon, unde se vând produse.

Din păcate, detalii (inclusiv preț) nu sunt disponibile decât după înregistrare… așa că m-am înregistrat.

La categoria Enhancing Inner Youth găsim Tachyonized UltraProZyme 4oz. care se spune că este un super Immune Enhancer, adică dacă îl folosești, n-ar mai trebui să te afecteze (aproape) nicio boală. Produsul costă 145$. La un așa preț, să vedem ce conține:

Peste 99% apă pură. O proteină vegetală derivată dintr-o algă cultivată în mod proprietar [adică probabil e patentată sau ceva, nu știu cum să traduc mai bine]. Proteina este, nominal, mai puțin de 5 părți pe milion. Nu sunt folosiți conservanți sau chimicale.

Ați citit bine, peste 99% apă chioară! A, dacă nu credeți, vizitați pagina și înscrieți-vă și apoi căutați produsul sau dați clic pe poza asta cu pagina respectivă. Revenind, substanța „activă” este în concentrație de 5ppm, iar o sticluță de UltraProZyme 40z. are 120ml, asta înseamnă că dați 145$ pe aprox. 0,0006 ml de substanță activă, adică 0,6μl. Și asta e doza recomandată pentru o singură săptămână! Cea pentru o lună costă 576$! Și, bineînțeles, ca la toate produsele homeopatice, nu există contraindicații nici pentru ăsta. Păi, normal! Că-i APĂ! APĂ! APĂ! Ce dracu’ să pățești dacă bei 120ml (sau 480ml) de apă? Bine, partea proastă e că nici nu te ajută…

În categoria Tachyonized Energy Cells & Micro Discs găsim Celula verde de 24mm care este «o antenă eficientă pnetru a atrage energia într-o anumită zonă» și se recomandă să fie purtată 24 de ore pe zi, iar dacă este îndepărtată, în timp ce utilizatorul face baie, trebuie reaplicată cât mai repede. Pe urmă, în descrierea produsului, încep poveștile cu întinerirea care este diferența dintre entropia pozitivă și entropia negativă. Și chiar se laudă că întinerirea este o posibilitate făcută disponibilă prin folosirea materialelor tahionizate. Adică există cel puțin o persoană care a întinerit; asta înseamnă o mare descoperire științifică și oricine ar descoperi asta ar spune la toată lumea, ar câștiga respect, reputație, bani și poate și ceva premii științifice. Dar nu!, producătorii acestor materiale țin pentru ei „minunea” și se mulțumesc cu banii câștigați de la creduli.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s