Terapia cu apă

Prolog: În lumea asta mare diversitatea stropește iar idéile curg din izvorul imaginației. O minte umedă este calea spre a stinge setea de cunoaștere în ariditatea acestui ocean…

Și acum să trecem la chestii „serioase”.

Am găsit acest articol în … biotop¹… biocenoză².. biosferă … cum era? A! Blogosferă. Așa! Articolul vorbește despre

LEACUL PENTRU CANCER (și altele)!

Da, printre bolile listate acolo apare și cancerul, sau diabetul sau leucemia.

Avem parte, așadar, de un alt bullshit³ alternativ. Rețeta minune pentru vindecarea tuturor bolilor (aproape) este să bei apă, mai exact 1,5 litri pe zi (dar pe toată deodată). Iar autoarea mai și declară că «Sanatatea e foarte importanta!». Dacă e importantă cum poți să indemni oamenii să fie așa neglijenți cu sănătatea lor și să creadă că dacă beau apă într-un mod ritualic evită „doctori, pastile, injectii, diagnostice, plata consultatiilor, etc”?

In fiecare dimineata, dupa ce te dat jos din pat, ( fara macar sa te speli pe dinti ), bea 1.5 l de apa ( 5-6 pahare ). Poti sa te speli pe fata dupa aceea.
Trebuie mentionat ca este esential ca nimic altceva( nici o bautura sau mancare solida ) nu trebuie ingurgitat timp de 1 ora dupa ce ai baut apa.

Deci ăsta e ritualul. Și ca să nu pară prea banal a mai adăugat și o interdicție, astfel pare mai greu de ținut, și mai „medical”.

Este dificil sa beti 1.5 l de apa o data , dar va veti obisnui terptat. La inceput, puti (sic!) bea 4 pahare, si dupa o scurta pauza, restul de 2.
S-ar putea sa faceti peepee de 2-3 ori intr-o ora, dar situatia se va bormaliza cu timpul.

… Ritualul detaliat.

Mai scrie și că „s-a observat” (cine?, când? ai vreo dovadă?) că s-au vindecat niște boli. Se așteaptă ca lumea să o creada așa pur-și-simplu? Din păcate, bănuiesc că mulți iau în serios leacurile astea. „De ce să nu încerc? Ce am de pierdut?”. Timpul! Și, în plus, în cazul unei îmbolnăviri serioase ai fi în pericol pentru că nu apelezi la medicina testată (și care a trecut testele).

Să vedem, totuși, niște explicații:

Cum actioneaza apa pura ?
Consumanad apa dupa o metoda corecta ajuta la purificarea organismului. Se curata colonul foarte eficient, prin formarea unei noi cantitati de sange proaspat. Astfel mucoasa colonului si intestinelor este activata.

Celebra „purificare a organismului” despre care nimeni nu prea știe ce înseamnă exact și, mai ales, cum are ea loc. Apa nu ajunge în colon, nu îl „spală” și nici nu „spală” sângele. Sau, până la urmă, ce vrea să spună citatul ăsta? Care-i legătura dintre colon și sângele proaspăt? A, și mai era și apa „magică”. Și, mai important, cum s-a constatat asta? A fost studiat de către o echipă de medici profesioniști, sau i s-a părut cuiva?

Viata e scurta, asa ca aveti grija cum o traiti !
Va rog sa difuzati acest mesaj prietenilor, rudelor si vecinilor. Ati face un mare serviciu umanitatii.

Tocmai pentru că viața e scurtă ar trebui să nu avem încredere în produse neverificate pentru că s-ar putea să ne-o scurtăm.  Iar eu vă rog să nu difuzați acest mesaj nimănui (puteți face excepție cu dușmanii). Și trebuie să remarc și încercarea de manipulare emoțională din final, cu „serviciul umanității”. Dacă lumea ar fi încă dominată de „medicina alternativă” am fi într-un haos total, pentru că nu funcționează! Și în Evul Mediu exista medicină alternativă dar degeaba. Nu vă lasați păcăliți!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s