Interpretări

Fiindcă am văzut de-a lungul timpului tot felul de interpretări ale unor melodii astfel încât să pară că au un înțeles ascuns, bineînțeles pe placul celui ce interpretează, m-am gândit să fac și eu niște interpretări. Să vedem ce iese.

Și pentru că multe sunt piese rock, de obicei mai vechi, gen Queen sau Beatles, o să aleg și eu o melodie complet inofensivă… sau este oare inofensivă? În mâinile celui ce știe să aburească nimic nu e inofensiv.

Deci, urmează o parodiere! (să nu credeți că eu chiar cred ce zic în continuare)

Muse – Bliss

(până citiți, ascultați, că e de la Rock Am Ring de anu’ ăsta)

Să vedem versurile:

Everything about you is how I’d wanna be,
Your freedom comes naturally
Everything about you resonates happiness,
Now i wont settle for less.
Give me all the peace and joy in your mind. Oohhhh.
Everything about you pains my envying,
Your soul can’t hate anything.
Everything about you is so easy to love,
They’re watching you from above.
Give me all the peace and joy in your mind. x3
Ohhhhhhh

Din primul vers ne dăm seama că se închină la diavol, pentru că ei spun „aș vrea să fiu ca tine”. Cui se pot adresa ei oare? Pentru un cunoscător mesajul e clar, dar nu toți știu și nu toți sunt pregătiți să afle, de-aia sunt ademeniți spre pierzanie. Apoi, „your freedom comes naturally” îndeamnă la libertate, la răzvrătire ceea ce nu e bine,  dar tinerii din ziua de azi sunt luați prin surprindere, tocmai acesta este scopul diavollui. Pe urmă, „everything about you resonates happiness” este o frază de tip new age satanist, care îi smintește pe tot mai mulți prin promisiuni de fericire absolută prin atingerea frecvenței de rezonanță, după modelele budiștilor și krișnaiștilor, care sunt eretice, după cum ne spun și Sfinții Părinți.

„Now I won’t settle for less” ne îndeamnă să nu ne mulțumim cu ce ne dă Dumnezeu. Sigur nu vă prindeați dacă nu vă spuneam! Și vă influența subliminal! „Everything… pains” și asocierea cuvintelor precum „soul” și „hate” sunt dovezi de netăgăduit: forțele întunericului acționează prin această muzică!

„Everything about you is so easy to love” – vedeți? V-am spus că se închină diavolului!

„They’re watching you from above”! V-ați prins că e vorba de masonii jidani care conduc lumea? Nu v-ați prins, pentru că sunteți manipulați să nu vedeți Adevărul™.

Și cum se încheie cântecul? Cu „Oooooh”, care vine direct de la cântecele triburilor africane păgâne, care nu mai trebuie să zic cui se închinau… Sunteți așa orbi, nu știți nimic.

Aceeași formație, Muse, mai are și alte versuri care îi incriminează, ca de exemplu:

– în melodia „Supermassive Black Hole” (care, apropo, este o hiperbolă pentru forțele întunericului) spun așa: „Oh baby don’t you know I suffer? […] You caught me under false pretences”, adică membrii trupei recunosc că au făcut un pact cu diavolul și acum nu mai au scăpare!

– în melodia „Unnatural Selection” se face referire la selecția naturală și la minciunile darwiniste, care sunt forțate asupra copiilor încă de la cele mai vulnerabile vârste. Iar prin versuri găsim „Dedication to a new age” (promovarea Noii Ordini Mondiale), „Injustice is the norm” și altele.

– în melodia „Time Is Running Out” apar sugestii precum „Bury it”, „I’m addicted”, „You will suck…”, „screaming”, „death” etc.

Așadar, concluzia e clară. Atacurile forțelor întunericului și Noua Ordine Mondială sunt tot mai puternice și sunt peste tot. Să nu mai ascultați altceva în afară de muzică bună, că nu știți ce se ascunde în versuri.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Interpretări&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s