Militanții anti-vaccin și Big Pharma

(acesta este un pamflet de 1 aprilie, nu-l luați în serios)

HALUCINANT! Secretul pe care ei nu vor să îl știi! Este INCREDIBIL cum ți se va SCHIMBA VIAȚA când vei afla CINE ÎI PLĂTEȘTE pe cei ce scriu ÎMPOTRIVA VACCINURILOR!

Deși este aproape IMPOSIBIL de crezut, în spatele blogurilor anti-vaccin stă chiar INDUSTRIA FARMACEUTICĂ! Ai curaj să citești mai departe?

 

Deși propaganda mainstream vrea să credem că Big Pharma susține campaniile de vaccinare, realitatea este cu totul alta. Pe ascuns, Farmafia plătește oameni pentru a scrie împotriva vaccinurilor. Motivul este unul foarte simplu, dar greu de crezut pentru mințile noastre calcificate: vaccinurile aduc pierderi pentru că reduc numărul de persoane bolnave care ar avea nevoie de tratament. Ce firmă vrea să lucreze în pierdere? Niciuna, c-așa-i lumea de azi. Iar pentru că Big Pharma e duplicitară a angajat dezinformatori profesioniști – răspândaci anti-vacciniști. Rolul lor e să creeze confuzie și să promoveze mituri care aduc profit companiilor farmaceutice. Pe ascuns Big Pharma îți ia banii lăsându-te să crezi că ești mai deștept decât ceilalți.

Farmafia câștigă cel mai mult din vaccinuri? Nu.

Priviți ce spun datele oficiale despre cele mai profitabile medicamente. Aveți Top 10 mai jos.

Loc

Medicament

Vânzări (primele 3 luni din 2014; mld. $)

Pentru ce e folosit

1 Abilify 1,60 Psihoză, depresie
2 Humira 1,56 Artrită, boala Crohn
3 Nexium 1,54 Tulburări gastrointestinale
4 Crestor 1,33 Colesterol
5 Enbrel 1,19 Artrită
6 Advair Diskus 1,15 Astm
7 Seretide 1,15 Astm
8 Remicade 0,99 Artrită, boala Crohn
9 Lantus Solostar 0,94 Diabet
10 Neulasta 0,85 Neutropenie

 

Niciun vaccin în Top 10. Surprinzător doar pentru cei care au picat în plasa blogurilor anti-vaccin. Adevărul pe care ei nu vor să-l știți! De fapt, de ce să ne limităm la Top 10, hai să ne uităm la Top 100. Câte vaccinuri avem? Păi, pe locul 81 e Prevnar 13 (vaccin anti-pneumococic), pe locul 87 e Zostavax (vaccin anti-zona Zoster), iar pe locul 90 e Tamiflu (vaccin anti-gripă). Toate împreună aduc profit de doar 0,61 miliarde de dolari. Cele mai bine vândute trei vaccinuri nu aduc împreună un profit suficient de mare încât să ajungă în Top 10.

Farmafia vrea să ne vaccinăm? Nu.

Uitați ce spun oamenii de știință onești în studiile care nu sunt plătite de industria farmaceutică: cei mai mulți dintre cei care au boli prevenibile nu sunt vaccinați! Studiul a fost finanțat de National Institute of Allergy and Infectious Diseases, iar autorii au fost amenințați cu moartea de către mafia farmaceutică. Vaccinurile scad costurile pentru că oamenii vaccinați nu merg la spital așa des și nu cumpără atâtea medicamente. Asta înseamnă mai puțin profit pentru Farmafia.

Dacă ne uităm la anumite vaccinuri în particular, situația-i la fel. De exemplu, un studiu finanțat de fundația caritabilă Wellcome Trust arată că după introducerea vaccinului contra Hib în Kenya s-au redus cu 88% infecțiile cu Hib. Un alt studiu, finanțat de National Institute of Health a arătat că în țările scandinave a fost o reducere și mai mare a infecțiilor: 95%. Dacă vaccinul ar fi introdus în Iran, Farmafia ar pierde 9 milioane de dolari.

În Europa, vaccinul contra rotavirusului a redus numărul de spitalizări cu 65-84%, după cum ne spune un studiu finanțat de National Institute for Health Research din Marea Britanie. Din nou, Farmafia e în pierdere și devine tot mai nervoasă. De ce credeți că în România acest vaccin nu face parte din schema națională? Și de ce credeți că în România nu se găsesc niciunde vaccinurile din schema națională? Pentru că elitele mondiale ne vor bolnavi și săraci. E atât de evident că doar un om cumpărat ar putea nega asta.

Ne mai uităm la un exemplu? Bine, ne mai uităm la unul. Cam toată lumea face pojar dacă nu se vaccinează. Cei mai mulți îl fac în copilărie, mai puțini când sunt adulți și câțiva norocoși nu îl fac deloc. Cei mai mulți nu pățesc nimic, dar nu toți. Să ne uităm la doar trei complicații: 9% dintre copiii care fac pojar înainte de vârsta de 5 ani fac pneumonie, 3 dintr-o mie fac encefalită și 13 dintr-o mie fac encefalită post-infecțioasă (am scris mai demult despre asta). Costurile unei internări cu pneumonie în SUA sunt de 9.500 de dolari, iar costurile medii pentru un caz de encefalită sunt între 20.000 și 50.000 de dolari. Programul de vaccinare cu ROR în SUA a economisit 7,6 miliarde de dolari pe an – bani din care o mare parte s-ar fi dus către Big Pharma.

Dacă ar scădea numărul de persoane vaccinate ar crește numărul de spitalizări și vânzări de medicamente. Cum poate fi realizat acest lucru fără ca Farmafia să spună pe față oamenilor să nu se vaccineze? Prin răspândaci profesioniști, nu? Ați văzut vreo campanie a companiilor farmaceutice contra mișcării anti-vaccin? Nu. Deși Johnson & Johnson a cheltuit ½ de miliard de dolari într-o dispută pentru un patent cu o altă firmă, nu a fost în stare să dea niște bani să facă o campanie de informare. Deși GSK a riscat și a primit o amendă de 3 miliarde de dolari pentru reclame la antidepresivul Paxil, nu s-a obosit să facă niște reclame, niște afișe, niște pliante pentru vaccinuri, deși pentru acestea n-ar fi riscat nicio amendă. Informarea e făcută doar de medici, de institute științifice și de fundații caritabile. Nu-i așa că-i suspect? Big Pharma n-a atacat niciodată mișcarea anti-vaccin.

 

Pe cine plătește Farmafia?

Vaccinurile scad numărul de bolnavi și din ce în ce mai mulți doctori încep să recunoască asta. În afară de cei plătiți de Big Pharma, bineînțeles. Cum ar fi Andrew Wakefield, care a luat bani de la Axcan Pharma Inc, a avut legături de lungă durată cu Merck și SmithKline Beecham și era în negocieri cu Johnson & Johnson înainte să publice celebrul articol din 1998. Asta pe lângă planurile lui secrete de a dezvolta propriul vaccin. Iar după studiu, Wakefield a făcut mai mulți bani – și Big Pharma la fel.

Vax Andrew Wakefield2

Însă Wakefield e doar vârful iceberg-ului. GSK plătește oameni să posteze comentarii anti-vaccin pe internet pentru e mai profitabil decât să investească într-o statină (alea nu fac atâția bani ca bolile infecțioase), iar niște documente SECRETE arată că cei mai cunoscuți răspândaci anti-vaccin sunt pe statele de plată ale Big Pharma. Unii dintre ei au mustrări de conștiință și recunosc, dar confesiunile lor sunt șterse de către Google, o companie inventată de Farmafia pentru propagandă. #AntiVaxxWhistleblower

Într-un efort disperat, l-au plătit chiar și pe Donald Trump să atace vaccinurile.

Toată lumea știe că Big Pharma îi urăște pe cei care se vaccinează!

De unde primesc bani răspândacii anti-vaccin?

Dezvăluiri incredibile despre traseul banilor! Cercetătorii Lucija Tomljenovic și Christopher Shaw depind de banii de la Universitatea British Columbia, dar de unde are universitatea bani? Bineînțeles că e cumpărată de Farmafia! Dacă nu știați, universitatea celor mai cunoscuți cercetători anti-vaccin primește bani de la Big Pharma! La Roche a cumpărat chiar anul trecut un medicament anti-cancer. Acum înțelegem de ce Tomljenovic și Shaw atacă atât de puternic vaccinurile anti-cancer (anti-HPV și anti-hepatita B). Roche nu-și permite ca oamenii să se vaccineze. Cui ar mai vinde medicamentele?

ULUITOR, site-urile de dezinformare anti-vaccin primesc banii din aceeași sursă!

Vax Anti-vax Money

Studiile anti-vaccin sunt făcute de o mână de oameni și PLĂTITE direct de Fundația Dwoskin sau –cum bine știm!– indirect de Farmafia!

Cine are de profitat de pe urma răspândacilor? Profitorul principal este Farmafia care, după cum am văzut câștigă mai mult de pe urma oamenilor bolnavi decât din prevenirea bolilor. Profitorul secundar este Altermafia care ar rămâne fără o bună parte din clienți dacă aceștia s-ar vaccina. Deja a dispărut industria tratamentelor pentru poliomielită (și existau nenumărate produse: vitamina C, Lathyrus sativa homeopatic, Polio nosode 30C, minerale, detoxifiere etc.), ar fi un dezastru ca Mercola și alți specialiști să nu-și mai permită să-și întrețină vilele.

 

Cum suntem păcăliți?

Când o tipă ca ea îți spune să nu te vaccinezi, nu te vaccinezi!

Vax Jenny 1
Jenny McCarthy detoxificând o mașină.

Aproape că m-a convins și pe mine. Aș lăsa-o chiar și să-mi repare mașina, că e clar că se pricepe. Farmafia a racolat femei atrăgătoare pentru că știe că SEXUL vinde – sau convinge. Sunt niște deștepți care zic că nu-i așa, dar au fost cumpărați de Big Pharma pentru a ține Adevărul ascuns. În plus, cu toții știm că anti-vacciniștii cred orice, deci nu e greu să fie ținuți sub control. Wake up sheeple! (știu, e degeaba, dar încerc).

Cu banii de la Farmafia, oameni de știință „autoproclamați” au inventat jurnale „științifice” precum Medical Veritas și au publicat ce au vrut. Au inventat studii care arată ce vor și când nu le-au ieșit, le-au SUPRIMAT. Autorii studiului însă au fost onești și au vrut să publice, chiar dacă finanțatorii au încercat să-i cenzureze. Da, ați citit bine, organizațiile anti-vaccin au încercat să cenzureze studii. #AntiVaxxWhistleblower

V-ați întrebat vreodată de ce nu scoate Big Pharma mercurul din vaccinuri? A, scuze, la presiunea medicilor a fost nevoită să-l scoată. Voiam să zic de aluminiu. Știți de ce nu-l scoate din vaccinuri? Adevărul TULBURĂTOR este că dacă l-ar scoate ar produce mari probleme răspândacilor care n-ar mai avea pe ce să dea vina. Ar rămâne fără drobul de sare și oamenii s-ar vaccina. Farmafia nu-și permite astfel de pierderi, motiv pentru care îi pune pe răspândaci să producă panică prin predicții apocaliptice (complet greșite, dar asta nu mai contează).

Dar stați fără grijă pentru că au început să recunoască! Uitați ce spune Bucovina Profundă:

„Alta minciuna scrisa este ca acest vaccin asigura imunitate definitiva. Dar conform prospectului […] intre 2 si 4 % din cei vaccinati [cu ROR] nu dezvolta deloc anticorpi, iar dupa un an intre 1 si 8% isi pierd imunitatea.”

Cu alte cuvinte, vaccinul ROR oferă imunitate pentru 96-98% dintre cei vaccinați și chiar și după un an, protecția nu scade sub 90%. Dacă și Bucovina Profundă recunoaște că vaccinul funcționează, cine poate să conteste?

Vax Jenny 2
Jenny McCarthy energizând apa. Deja îi simt efectele.

Planul mondial de exterminare

În timp ce ne uităm la Jenny McCarthy, elitele mondiale pun în aplicare planul de depopulare. Acest plan e clar pentru oricine e în stare să gândească. Credeți, dragilor, că bogații care se scaldă în bani ne vor binele? Bineînțeles că nu, dar suntem orbi la această decimare prin care se dorește reducerea populației la nivelul la care era în Evul Mediu.

Însă pentru cei ce au o minte deschisă și sunt pregătiți să cunoască, adevărul este ușor de descoperit. Nota bene, e nevoie de sute de ore de research, dar în final veți fi mai împliniți.

E clar pentru toată lumea, în afară de răspândacii anti-vaccin, că vaccinurile fac parte din planul de depopulare. Însă ați fost mințiți până acum: depopularea se va face prin lipsa vaccinurilor și oferirea unor servicii inutile, cum ar fi invenția nazistă numită Noua Medicină Germană. De altfel, cum credeți că ar fi supraviețuit Hitler până în ziua de azi fără ajutorul Noii Medicine Germane? Ăăă, adică… vreau să spun… Hitler cu siguranță nu se ascunde în Cuba împreună cu Ceaușescu!

Vom fi exterminați dacă vom pica în plasa NMG. Al Treilea Război Mondial a început deja, doar că nu se mai dă pe câmpul de luptă, ci în mințile noastre. În curând toți vom fi corupți dacă nu ne opunem. Este unica noastră șansă de a ieși din Matrice. Deschideți-vă mintea și renunțați la vechea PARADIGMĂ a Noii Medicine Germane. Numai așa vă puteți elibera!

NOUA MEDICINĂ GERMANĂ = NOUA ORDINE MONDIALĂ

Ceilalți însă o să spună că aberez, că sunt alt nebun care susține conspirații incredibile, că n-ar trebui să mă credeți. Unii vor să se simtă deștepți și se auto-declară sceptici, când de fapt sunt doar niște penibili pseudosceptici, ca oile de mai jos. Dar voi știți că singurele persoane care vor nega dezvăluirile mele vor fi cele plătite de Farmafia!

Vax. Conspiracy Meme2

Namasté!

 

The Real Conspiracy!

Referințe:

Cowgill, K. D., Ndiritu, M., Nyiro, J., Slack, M. P. E., Chiphatsi, S., Ismail, A., … Scott, J. A. G. (2006). Effectiveness of Haemophilus influenzae type b conjugate vaccine introduction into routine childhood immunization in Kenya. JAMA : The Journal of the American Medical Association, 296(6), 671–678. doi:10.1001/jama.296.6.671

Davis MM (2016). Toward High-Reliability Vaccination Efforts in the United States. JAMA; 315(11):1115-1117. doi:10.1001/jama.2016.1529. (Abstract)

Deer, B. (2011). How the vaccine crisis was meant to make money. BMJ, 342, c5258.

Harrison, J. A. (2013). Wrong About Vaccine Safety: A Review of Andrew Wakefield’s “Callous Disregard”. Open Vaccine Journal, 6, 9-25.

Hinman, A. R., Zhou, F., Reef, S., Massoudi, M., Papania, M. J., Yusuf, H. R., … & McCauley, M. M. (2004). An economic analysis of the current universal 2-dose measles-mumps-rubella vaccination program in the United States. Journal of Infectious Diseases, 189(Supplement 1), S131-S145.

Karafillakis, E., Hassounah, S., & Atchison, C. (2015). Effectiveness and impact of rotavirus vaccines in Europe, 2006–2014. Vaccine, 33(18), 2097-2107.

Moradi-Lakeh, M., Shakerian, S., & Esteghamati, A. (2012). Immunization against Haemophilus Influenzae Type b in Iran; Cost-utility and Cost-benefit Analyses. International Journal of Preventive Medicine, 3(5), 332–340.

Obonyo, C. O., & Lau, J. (2006). Efficacy of Haemophilus influenzae type b vaccination of children: a meta-analysis. European Journal of Clinical Microbiology and Infectious Diseases, 25(2), 90-97.

Pfuntner, A., Wier, L. M., & Steiner, C. (2013). Costs for hospital stays in the United States, 2011. Healthcare Cost and Utilization Project (HCUP) Statistical Briefs. Rockville (MD): Agency for Health Care Policy and Research (US).

Phadke VK, Bednarczyk RA, Salmon DA, Omer SB (2016). Association Between Vaccine Refusal and Vaccine-Preventable Diseases in the United States: A Review of Measles and Pertussis. JAMA; 315(11):1149-1158. doi:10.1001/jama.2016.1353.

Staples, J. E., Shankar, M. B., Sejvar, J. J., Meltzer, M. I., & Fischer, M. (2014). Initial and Long-Term Costs of Patients Hospitalized with West Nile Virus Disease. The American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, 90(3), 402–409. http://doi.org/10.4269/ajtmh.13-0206

(acest articol este un pamflet)

Vora, N. M., Holman, R. C., Mehal, J. M., Steiner, C. A., Blanton, J., & Sejvar, J. (2014). Burden of encephalitis-associated hospitalizations in the United States, 1998–2010. Neurology, 82(5), 443-451.

 

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Militanții anti-vaccin și Big Pharma&8221;

 1. Nu vreau sa intru in polemica cu tine, cu siguranta ai mai mult timp sa te documentezi.
  Dar vis-a-vis de conspiratii, cam toate s-au dovedit a fi adevarate mai devreme sau mai tarziu. Cum zicea ilustru nostru presedinte cu nume de Train, vom sti peste 50 de ani ce s-a intampla cu rapirea din Irak a jurnalistilor. In definitiv industria farmaceutica este una ca oricare alta unde profitul este pus pe primul loc. Eu personal nu cunosc nici o boala cronica/autoimuna care sa fi fost vindecata/reversibila. Mai nou principala sursa de venit pentru industria farmaceutica sunt antidepresivele si medicamentele pentru reducerea colesterolului. Doua tipuri de medicamente care nu rezolva problema.
  Legat de vaccinuri in special cele legate de bolile copilariei toti conspirationistii, cei de la baza, au studii medicale.Nu inteleg de ce nu se face o dezbatere intre cei pro si contra vaccinarii, cu oameni din domeniu din ambele tabere, nu cu piersicuta si cercel(specialist dar un pic cam comercial). Pana la urma daca anti vaccinistii bat campii macar sa ii facem de rusine. Jimmy Kimmel in America a avut un talk show acum un an in care apareau doctori care aparau vaccinurile dar tot ce spuneau doctorii este sa avem incredere in ei, ca ai stiu mai bine. Cu chestii de genul asta nu cred ii convinge pe antivaccinisti. Personal, cred ca cu vaccinurile doar cumva se amana deznodamantul. Asa zisa crowd immunity functioneaza daca toata lumea e vaccinata. Dar daca intra cineva nevaccinat in comunitate? Pana la urma virusii vor exista oricand. In recenta epidemie din America, de varsat de vant, foarte multe persoane infectate erau imunizate. As putea zice ca este de referinta cazul hokeistului canadian Sidney Crosby care a facut recent oreon la varsta adulta desi a fost vaccinat. Nimeni nu verifica daca in urma vaccinului chiar ai dezvoltat anticorpii. Doctorul meu de familie a facut vaccinul antihepatita de 4 ori si nu a dezvoltat anticorpi. Sunt convins ca asa se intampla cu multi altii. Altfel de ce am avea nevoi de rappel?
  Pana in momentul in care vaccinurile nu vor fi absolut obligatorii la fel ca si taxele, fiecare decide pentru viata lui /copiilor.
  PS: Ai citat in articol ca cei vaccinati merg mai putin la doctor. Este o chestie relativa. Nu stiu daca ai fost vreodata in America, cea mai vaccinta tara, ca sa vezi cat de bolnava este lumea acolo. Poate nu are legatura directa cu vaccinurile dar oricum.
  Nu stiu daca ai habar cati copii de scoala primara si chiar mai mici, in America, sunt pe antidepresive din cauza asa zisei epidemii de ADHD.
  Si inca ceva, ce mai face amicul amicei tale Piersicuta, domnul LAnga? Parca a castigat procesul 🙂
  Numai bine

  1. Era să uit să răspund. De fapt, nu e prea mult de răspuns (ca să nu intrăm în polemici). Lanka zicea că o să facă niște experimente în care să demonstreze că virusul pojarului nu există, sau ceva. Abia aștept să le publice. It will be fun.
   Numai bine și ție

 2. alexthyme, vad ca esti un fel de intelept in stiinte medicale in general si vaccinologie in special (nu zic asta ironic, este doar o impresie primara) n-am citit inca toate articolele tale. L-am citit pe acesta care este o gluma de 1 aprilie, m-am uitat un pic peste cateva articole despre care inca nu comentez si cat de curand am sa vad ce zici de dr. Saluzzo care conform celor provaccin una zice, dar altceva vrea sa zica (eu nu inteleg foarte bine franceza, dar am intrebat un prieten care cunoaste franceza foarte bine ce parere are despre traducere fara adnotari si acesta confirma ca traducerea este corecta, chiar daca unele cuvinte el le-ar fi tradus altfel acestea nu schimba semnificatia sau sensul pe care dr. Saluzzo la comunicat. Intamplarea face ca acest prieten nu are nicio treaba cu medicina sau cu pro/contra vaccin, pur si simplu nu-i domeniul lui de interese, dar mi-a zis dupa ce a vizionat video-ul: „Pe asta nu-l aude nimeni dintre autoritatile sanitare care fac vaccinuri la copii?” desi ii explicasem in mare mai devreme despre dezbaterile pro/contra vaccin nu-i spusesem de problematica traducerii invocata de cei provaccin, i-am raspuns: tu nu intelegi ca tabara pro cu autoritati cu tot zic ca omul asta nu zice ceea ce zice! Prietenul mi-a raspuns: Ba, tu iti pierzi vremea cu niste retardati?! ..discutia noastra a mai continuat dar esenta asta este.) Revenind la articolul asta nu stiu ce sa comentez pentru ca il i-au drept o gluma proasta de 1 aprile.

  1. Tabăra pro-vaccin nu spune că Saluzzo „nu zice ceea ce zice”. Criticile mele, cel puțin, sunt că traducerea nu este obiectivă (translatorul a ținut să-și exprime opiniile în legătură cu ceea ce spune Saluzzo, ceea ce e neprofesionist) și că unele lucruri sunt înțelese greșit, așa că am încercat să explic la ce se referă când spune de contaminarea x și contaminarea y.

   Da, unele glume nu sunt așa reușite. Poate la anu’ îmi iese una mai bună. Sau poate vrei să-l încerci pe cel de anul trecut https://alexthyme.wordpress.com/2015/04/01/mit-sau-real-med-parasuta/ (deși fiind tot despre vaccinuri, sunt slabe șanse să-ți placă).

 3. Big like!
  Veterinar fiind de meserie, chiar discutam cu prietenii colegi de „teoria inversa a conspiratiei” si cu parinti timorati de prostiile citite pe blogul piersicutei sau mai stiu eu care. E oarecum logic ce spui (eu nu sunt pasionata de research, dar de aceea te-am gasit pe tine si share-uiesc la greu articolele tale 😉 ). Practica in clinica veterinara (Germania) mi-a aratat clar diferenta intre preventie (50 euro vaccinarea anuala a unui caine) si tratament (intre 400-1000 euro. Si daca moare pacientul, oricum tratamentul pana in acel moment trebuie platit, deci Bigfarma tot are de castigat). Chiar daca articolul e un pamflet, mie mi se pare totul foarte logic si posibil! Numai bine!

 4. musai sa va zic despre seretide: acesta s-a lansat pe piata romaneasca printr-un comision gras de 30 % oferit medicilor romani.
  Plec din tara si dr de aici imi zice ca seretide si fluticasone ( cortizonul compus) are timp de injumatatire mare si efecte secundare prea tari si mi-a prescris altul. Daca seretide mi s-a prescris in Ro 2 doze pe zi, restul vietii, celalalt nou primit in afara romaniei l-am primit la nevoie si nu mai mult de 2 sapt.

  1. si inca o observatie: Seretide este medicament asociat astmului alergic. In momentul asta 10% din populatie e cu astm, 25% cu alergii. La o parte din persoanele cu alergii, o doza de chimicale poate agrava starea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s